FacebookPinterestInstagram

Contacte

FONT PELL SABATES BARCELONA

C/ Rocafort, 128, esq. Aragó
08015 Barcelona
93 289 27 59


FONT PELL SABATES EL PRAT

C/ Frederic Soler, 42
08820 El Prat de Llobregat
93 379 00 40


FONTFONT PELL SABATES SANT BOI

C/ Vidal i Barraquer, 28
08830 Sant Boi de Llobregat
93 640 05 02


  TAMBÉ EN WHATSAPP

En el 620 054 390 afegint-nos com un dels teus contactes.
 
CONTACTA AMB NOSALTRES

Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de FONTPELL amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: C/ Frederic Soler, 42, 08820, El Prat de Llobregat, BARCELONA, ESPANYA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de FONTPELL .
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de FONTPELL .

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: comercial@fontpell.com.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat