FacebookPinterestInstagram

Particulars

Club Font Pell
Benvingut al Club Font Pell Particulars

Uneixi's al nostre club i podrà gaudir de les nostres ofertes, promocions, sorteigs i obsequis especials, només ha d'emplenar el formulari amb les seves dades i nosaltres els informarem de tots els nostres avantatges.

Formulari de Registre Particulars

Nom i cognoms
Nº d'identificació (CIF / DNI)
Correu electrònic
Telèfon
Data de naixement
Adreça
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de FONTPELL amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: C/ Frederic Soler, 42, 08820, El Prat de Llobregat, BARCELONA, ESPANYA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de FONTPELL .
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de FONTPELL .

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: comercial@fontpell.com.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

* Tots els camps sob obligatoris.


PROTECCIÓ DE DADES
De conformitat amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, s'informa que les dades personals seran incluídos en el fitxer "Club Font Pell" amb la finalitat d'informar als nostres clients d'avantatges, sorteigs i promocions. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades del fitxer, dirigint-se al responsable d'aquest fitxer: ROCAMPS 1995, S.L.O, C/Frederico Soler,42 CP 08820-El Prat de Llobregat.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...